New in: Statement Blogger Shirts

New In.jpg

Dat bloggen niet een alleen een hobby of een beroep heb is ik volgens mij al een keer geroepen in een van m’n posts. Bloggen is meer dan dat, het is een lifestyle.  En deze statement shirts zeggen het.

DSC03891

Het eerste shirt I’m too busy___ Read my Blog  spotten ik op fashionadvies super leuk blog btw neem er zeker een kijkje!

Dit shirtje is mij op het lijf geschreven. Hoe vaak ik wel niet denk: ik heb het te druk, lees m’n blog.. ontelbare keren haha.

DSC03894

Hier zie je mijn favoriet. Ik was opslag verliefd toen ik dit shirtje ontdekte. De tekst: Blog off ..het lettertype alles, i just love it!

DSC03896

De shirtjes hebben een ronde hals, korte mouwtjes en zijn van prima kwaliteit. Ik heb ze in maat S genomen zodat het shirtje net half over m’n bips valt. Zo draag ik mijn shirtjes het liefst sinds ik geen size sero meer ben.

De blogger shirts zijn te koop bij coolcat en van €12,95 afgeprijsd naar €6,48.

Ik weet al wat ik draag, naar m’n eerste blog evenement :D

 

 

Comments

  1. says

    Aaah! Echt superleuk!

    Vorige week heb ik trouwens een forum aangemaakt, speciaal voor elk soort blogger! Het heeft al ongeveer 70 leden. Hier kan je kletsen over alles wat met bloggen te maken heeft, maar natuurlijk ook “offtopic” onderwerpen. Het zou gezellig zijn als je ook lid wordt! Klik hier!
    Simone Diederich onlangs geplaatst…NOTD: Essence Hello RosyMy Profile

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge