Musthave: Moschino Rabbit iphone case

Moschino6.jpg

Dit hoesje heb ik in tijdschriften en op blogs voorbij zien komen. En vandaag kwam ‘zij’ eindelijk bij mij binnen yay! Say hello to my little friend.. Violetta the Rabbit case van Moschino :)

Toen ik dit juweeltje voor het eerst zag wist ik het meteen. Die, moet ik hebben. Eindelijk een iphone case die ik niet, na een week zat ben!

Moschinocase

Dit hoesje is een schattig, leuk hebbedingetje. De zacht grijs en roze pastelkleurtjes, het lieve konijntje en het is van Moschino luv it!

Moschinocase5

De Moschino Rabbit iphone case is van silicone en voelt lekker zacht aan. Met dit hoesje om, kan je telefoon zeker wel tegen een stootje.

moschinocase2

Nieuwsgierig steekt Violetta aan de voorkant van de case haar kopje uit, compleet met snorhaartjes haha.

Moschino8Dit feel-good accessoire is veel te leuk om weg te moffelen in je tas of zak. Hier word ik graag mee gezien!

 

De Moschino Violetta the Rabbit iphone case kost €50.

Ik heb zelf een dupe gekocht bij deze verkoper voor een veel zachter prijsje.

 

Comments

 1. says

  ik hou echt van gekke, schattige telefoon hoesjes. ik hou mijn telefoon altijd in mijn tas en nooit in mijn broekzak. dus ik kan er altijd veel te grootte eigenlijk onhandige telefoonhoesjes omheen doen :P
  pamela onlangs geplaatst…hell grafitti parfumMy Profile

   
 2. says

  Echt onwijs cute! Ik heb zelf nu een dichtklaphoesje, gewoon wit. Heb vaker iPhone-hoesjes gehad met kleurtjes en dingetjes, maar ik raak er te snel op uitgekeken. Mocht ik ooit weer een terugval hebben, is deze wel erg leuk (en die jij hebt gehaald is ook nog eens voor een leuk prijsje).
  Kimberley onlangs geplaatst…Hè bah, ziek!My Profile

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge