In with the new: uitverkoop 2014

januari
December is een dure maand. Beginnende met de versiering, de feestelijke kleding, het eten en last but certainenly not least de cadeautjes! Alles bij elkaar kost bakken vol geld.

Januari is mede hierom een héle lange maand. Alle vreugde van de gezelligheid creëerde een gat in je hand. En in januari doe je er alles aan om dit gat weer te dichten.

Dit is in ieder geval hoe het er bij mij jarenlang aan toeging. Maar 3 jaar geleden ging er bij mij een knop om. Ik merkte namelijk op dat in de maand januari er ongekende sale is! Het begint eind december maar in januari gaat het dak eraf. Sale waarin je de duurste merken voor een appel en een ei op de kop kan tikken. Maar in januari had ik never geld!

Daar moest verandering in komen. Tuurlijk geef ik geld uit aan al het bovenstaande (en niet zo een klein beetje ook) maar ik leg wijselijk maanden van te voren, beetje bij beetje geld opzij voor de januari Sale. Hoe moeilijk het ook is om er vanaf te blijven, tijdens al het inkopen voor de feestdagen.

Ik weet dat ik er geen spijt van krijg als ik na de feestdagen veel dingen op mijn wishlist met 70% korting weet te scoren. Het voelt ook echt als een doelpunt scoren Yasssss!!

2014

Wat ik zoal heb weten te scoren tijdens deze januari sales? Wat dacht je van:
Supertrash enkel boots voor €40,-, Mou hoge laarzen voor nog geen €100,-
Shabbie knie hoge laarzen voor €120,- Guess Jeans voor maar €75,- . Dit zijn een paar van m’n beste koopjes tegen een 70% discount! En over een week begin ik aan mijn januari-sale-marathon 2014 let’s do this!!
im-not-a-shopaholic-im-helping-the-economy-2

Het zijn de duurdere merken, warenhuizen en boetiekjes die in januari de beste deals hebben. Antwerpen is in januari zeker het bezoeken waard voor hun wel bekende Solden. In Londen en New Castle kan je ook terecht wil je er een echt shop festijn van maken. Girls just wanna have fun :)

Heb jij jezelf in de hand tijdens het shoppen?

p.s. nog de beste wensen ♥

 

Comments

 1. says

  Klopt Antwerpen heeft nu een top sale! Sinds deze zomer woont me moeder daar, nu even nog niet shoppen maar volgend jaar ga ik er zeker voor!

   
 2. says

  Ben laatst in Amsterdam wezen shoppen en had echt veel te veel uitgegeven, daarom heb ik nu een no buy januari haha!

  Maar sale is geweldig <3

  liefs,
  Femke

   
 3. Noelle says

  Er was een tijd dat ik écht teveel shopte. Kastenvol kleding en cosmetica… Maar de afgelopen maanden ben ik begonnen met minimalisme, en dat bevalt erg goed. De sale doet mij dan gelukkig ook zeer weinig :)

   
 4. says

  Wat goed dat je hier maanden op voorhand wat voor spaart. Ik heb het al zo vaak voorgehad dat ik een jurkje koop aan de volle prijs en een paar weken later zie ik het liggen voor -50%! Ontzettend balen! Ik ga binnenkort zeker de solden eens doen.

   
 5. says

  Ik kan het ook nooit laten om iets te kopen in de sale,
  hoewel ik veeel te vaak miskopen doe, gewoon omdat alles zo goedkoop is dan

  Liefs, Liese

   
 6. says

  Ik let ook altijd op in de sale! Soms scheelt het echt heel veel geld voor dingen die perfect zijn, zoals schoenen en dergelijke; kom maar op!

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge