Hoe ben ik hier weer beland….

insanity

Laatst zat ik een youtube filmpjes te kijken en er kwam een hele leuke voorbij van Beautycursh en Essiebuton . Het was een TMI tag waarin de vraag ” wat is jouw favoriete Quote? ” werd gesteld. Beide meiden wisten hier moeilijk antwoord op te geven terwijl mijn favoriete quote me meteen te binnen schoot.

De bovenstaande afbeelding geeft mijn fave Quote weer. Vrij vertaald naar het Nederlands: Krankzinnigheid is steeds hetzelfde doen maar een ander resultaat verwachten “.

Ik vind dit een prachtige quote. Het wilt namelijk zeggen dat we allemaal wel een momentje van krankzinnigheid hebben. Want zeg nou eens eerlijk dat hoe-ben-ik-hier-weer-beland moment kennen we toch allemaal?

AIBYB

Het mooie aan quotes is dat het op verschillende manieren geïnterpreteerd kan worden. Als het op slechte relaties (met familie, vrienden, collega’s & geliefde) aankomt dan geloof ik 100% in deze quote. Dezelfde ruzies maken er hetzelfde erop reageren maar toch hopen dat het deze keer anders uitpakt. Dat is “insane”.

Ik hoor het je zeggen maar hoe zit het dan met bijvoorbeeld topsporters, of zangers? Die doen toch ook continue hetzelfde? Ik denk het niet. Ze tweaken en schaven hun talent bij. Een wielrenner probeert het parcour een paar seconde sneller afteleggen en een zanger probeert een hogere noot te raken. Je wil je vooruitkomen en ontwikkelen.

Deze quote motiveert mij om te veranderen wat ik kan veranderen en waar ik geen invloed op heb leren te accepteren. Door te zetten maar niet vergeten ieder keer ietsje meer te doen voor een beter resultaat. Het komt allemaal neer op de beste versie van jezelf willen zijn. Bestyou(beauty)!

Wat is jouw favoriete Quote?

 

Comments

  1. says

    Wauw wat ben ik het eens met deze quote zeg! Ik denk dat je nooit meot denken dat je te goed bent voor verbetering :) Wat hier voor mij ook een beetje bijhoort is het niet te snel oordelen over anderen, maar eerst eens eerlijk kijken naar jezelf.
    Kirsty onlangs geplaatst…Must-see Films Februari 2014My Profile

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge