First: Spam je blog!

Spam je blog.jpg

Ik ben een fanatieke blogger en bloglezer. Een dag niet geblogt voelt voor mij als een dag niet geleefd, ken je dat? Het klinkt misschien overdreven maar zo voelt het vaak wel.

Het schrijven van blogs en het lezen van andere blogs gaat voor mij hand in hand. En beide doe ik dagelijks met veel plezier. Daarom kan je vandaag lekker jouw blog spammen! Op deze manier kunnen mijn lieve lezers en ik leuke (nieuwe) blogs ontdekken. Laat je ook even kort weten waar je blog overgaat? Dan neem ik, zeker weten een kijkje!

 

Comments

 1. says

  Wat lief dat we mogen spammen <3
  Mijn naam is Rosanne en blog zes dagen in de week met veel liefde op http://www.rosannevandierenn.nl Mijn blog gaat voornamelijk over beauty, lifestyle en een snufje fashion. Elke zondag en maandag komt er iets persoonlijks op mijn blog. Elke dinsdag maak ik een tutorial. De rest van de dagen kan je van alles verwachten op mijn blog.

  liefs x

   
 2. says

  Leuk dat ik terug kan spammen!
  Ik ben Petra, 30+, en ik blog op http://happylioness.wordpress.com Een blog over mijn leven en gedachten. En aangezien mijn kids een belangrijk deel van mijn leven zijn, verschijnt er regelmatig een blogpost over het moeder zijn, opvoeden en leuke ditjes en datjes. Maar ik ben meer dan alleen moeder. Vandaar dus ook aandacht voor mijn favorieten, gedachten, dromen en ontwikkelingen.
  Petra onlangs geplaatst…Waarom oordelen we zo snel?My Profile

   
 3. says

  Wat lief dat we mogen spammen, hier maak ik graag gebruik van.
  http://www.beautytopia.nl is een beauty blog voor ieder vrouw, jong of oud, met liefde voor beauty producten en alles wat hiermee te maken heeft. Op de site vind je leuke en interessante artikelen maar vooral reviews van (budget) producten. Neem ook eens een kijkje!
  Nicky onlangs geplaatst…Tag | Get to know ShannenMy Profile

   
 4. says

  Wat fijn dat we mogen spammen. Al helemaal omdat mijn nieuwe site pas nét twee dagen in de lucht is. :)
  Mijn site gaat over low budget items, met name op het gebied van beauty fashion en lifestyle. Af en toen zie je ook een no-low budget item voorbij komen, dit gebeurt alleen wanneer ik echt heel erg enthousiast ben over een product. :)
  Ik zou het gezellig vinden als je langs komt.
  Liefs, Sara.
  Sara onlangs geplaatst…Catrice Prime and Fine Eyeshadow BaseMy Profile

   
 5. says

  Spammen doe ik graag, (hehehe)

  Ik lees jouw blog dagelijks en jij komt ook vaak genoeg bij mij kijken dus we kennen elkaar blogs .Ik vind het wel leuk om op deze manier andere blogs te ontdekken.

  Neem een kijkje op http://LoveBeautyLifeStyle.nl , waar ik over inner Beauty, Health&Fitness en voeding blog.

  Lijkt me erg leuk… :)

  Spamze!!
  Joli onlangs geplaatst…NO-AD After Sun LotionMy Profile

   
 6. says

  Yo! Mijn naam is Stéphanie en ik ben 21 jaar. Ik heb ‘last’ van genderdysforie, dat betekent dus dat ik in het verkeerde lichaam geboren ben. Bij mij is het net iets aparter: Ik ben bigender. Van het een op het andere moment kan ik me man of vrouw voelen. Mijn struggles post ik op mijn blog, samen met een poging om mijn vrouwelijkheid weer te geven.

  Op dit moment ben ik bezig met de 30-days challenge, en staat er een Q&A open, dus vraag maar raak :)
  Stéphanie onlangs geplaatst…Q&A – Heb jij een vraag? Vraag ‘m!My Profile

   
 7. says

  Natuurlijk ontzettend leuk dat we weer mogen spammen! Mijn naam is Denise en op mijn persoonlijke blog Beauty By Denies post ik minimaal één artikel per dag. De onderwerpen van de artikelen zullen variëren tussen beauty, fashion maar ook mijn persoonlijke leven komt aan bod. Ik heb er voor gekozen om zowel de high-end merken te reviewen maar ook aandacht te besteden aan de low-budget merken. Ik ben nog maar een kersverse blogger – ik blog nu ongeveer een maandje – maar met bijna 200 volgers doe ik het volgens mij aardig goed. Liefs, Denise
  Denise onlangs geplaatst…Nails of the day: CatriceMy Profile

   
 8. says

  Nou, voordat ik mijn blog ga spammen: bedankt dat jij ook mijn blog bezoekt! Je bent echt een lieve meid en je doet het hartstikke goed met je eigen blog :-)

  Mijn blog is http://www.tastynilous.com en het is een persoonlijke lifestyle blog waarin je een kijkje neemt in mijn wereld van healthy food, fashion, lifestyle and a bit of beauty, that’s what makes Nilou’s world turn for the better :-)

  Hope to see you soon -X-
  Nilou onlangs geplaatst…Mijn E-book covercase | Ebay aankoopMy Profile

   
 9. says

  Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.be/
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen!
  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…
  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! ;-)
  Julie onlangs geplaatst…Julie | XL Shoplog EindhovenMy Profile

   
 10. says

  Leuk! Ik geloof dat je al een aantal keer een bezoekje hebt gebracht aan mijn blog, dank daarvoor!

  Ik ben Cherissa, 19 jaar en ik woon in de omgeving van Rotterdam. Op mijn blog http://www.cherissablans.nl probeer ik zoveel mogelijk artikelen te posten over alles wat ik leuk vind! :) Een echt persoonlijk blog al zeg ik het zelf, ik heb er super veel plezier in en merk aan mijzelf dat dit echt een blijvende hobby voor mij is, ik vind het super leuk om andere blogs te lezen en om reacties te ontvangen. Kom gerust een keertje langs voor een kijkje in mijn leven. :)

  Liefs,
  Cherissa xx
  Cherissa Blans onlangs geplaatst…Persoonlijke update met een vraagje over filmpjesMy Profile

   
 11. says

  Mijn naam is Mandy en ik ben 17 jaar. Ik hou erg van muziek luisteren, shoppen en natuurlijk bloggen!
  Op mijn blog lees je elke week weer een nieuw artikel over beauty en lifestyle!
  Ik ben erg trots op mijn blog en ik schrijf met veel plezier!

  Liefs,

  mandyjohanna.blogspot.com

   
 12. says

  Sinds kort heb ik een eigen mode- en beautyblog. Ik ben verzot op schrijven en besloot daarom deze passie met mijn interesse voor fashion en beauty te combineren. Ik ben geen professional. Ik ben geen topmodel, fotograaf of visagiste maar een ‘starter’ (vandaar ook de naam van mijn blog) en dat vind ik goed zo. Je zal op mijn blog The Fashion and Beauty Starter dus vooral toegankelijke outfits en reviews van budgetvriendelijke producten terugvinden. Alvast veel leesplezier!

  Liefs, Karlijn x.

  Blog url: http://thefashionandbeautystarter.weebly.com

   
 13. says

  Wat leuk dat je dit doet!
  Ik blog pas bijna 5 maanden op OnlineLifeDiary.wordpress.com en ik moet het allemaal nog even uitvinden, maar ik vind het super leuk! Ik blog over fashion, eten, lifestyle, do it yourself… Eigenlijk kun je van alles op mijn blog verwachten.
  Het zou leuk zijn als je een kijkje nam! :)
  xx Robin
  Robin onlangs geplaatst…Lief dagboek…My Profile

   
 14. says

  Heyy,

  Ik ben Amal en ben sinds kort begonnen met bloggen, op mijn site vind je elke zaterdag en zondag een post over van alles wat met beauty te maken heeft. Ik zal ook regelmatig mijn post baseren op producten die in Arabische landen worden gebruikt zodat jullie ook nieuwe producten leren kennen.

  Hoop dat jullie een kijkje nemen op mijn site : http://www.beautyyqueenn.blogspot.nl/
  Alvast veel lees plezier.

  Liefss,

   
 15. says

  Hey thanks for your awesome sharing and you’ve done a great job the article was up to the mark and appreciating you to be continued with such effort

   
 16. says

  Hi buddy! Awesome sharing with full of information I was searching for. Your complete guidance gave me a wonderful end up. Great going.

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge