Over BYB ♥

Op 11-12-13 ben ik BestYouBeauty gestart. Ik ben een beautyblog begonnen omdat ik sinds begin 2013 mijn eigen ‘Bestyoubeauty’ journey beleef. Dit avontuur bestaat uit het vinden van de best mogelijke versie van m(i)e. Bijvoorbeeld welke conditioner het beste is voor m’n krullen of welke kleur oogschaduw het beste bij m’n bruine ogen past maar ook topics zoals bewuster eten en gezonder leven.

Op dit blog vind je niet alleen artikelen over het uiterlijk maar ook over het innerlijk. Looking good feeling great! Het is een wisselwerking. Als je er goed uitziet voel je je ook goed. Toch denk ik dat het begint bij je goed te voelen. Daardoor straal je en zie je er goed uit. Een wijze vrouw zei ooit een tegen mij ” het is niet de mooiste vrouw die miss Universe wordt maar de vrouw die het meeste straalt en daardoor het meeste opvalt”.

OverBYB

De journey naar “the best version of you” is een reis die geen eindbestemming kent. Als het goed is ben je namelijk nooit klaar, het kan altijd beter. Je kan jezelf altijd hier en daar een tweakje geven of jezelf heel rigoureus opnieuw uitvinden.

Ik ontdek dagelijks allerlei nieuwe leuke beauty tips, tricks en weetjes die ik graag met mijn bezoekers wil deel. Daarom ben ik Bestyoubeauty begonnen, ik weet dat ik nooit uitgesproken of geschreven raak over ‘de beste versie’ van mezelf willen zijn.

 ∞ It’s about the journey not the destination ∞